9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az arpadentről

ARPADENT

Mi az az ARPADENT

ARPADENT - fogászati és fogorvosi szoftver új generációja

Egy nagyon könnyen használható fogászati praxismenedzsment és egy hatékony marketing fegyver egybegyúrva.
Bővebben

További szolgáltatásaink

 • Weboldal fejlesztés és tárhely szolgáltatás

  Egyedi weboldalakat fejlesztünk, megtervezzük és elkészítjük az igényeinek legmegfelelőbb weboldalt. Weboldal programozás és online marketing megoldásainkkal, a SEO és a hatékony szövegírás eszközével elérjük, hogy új páciensek találják meg a fogászati rendelőjét, klinikáját. Az elkészült weboldalakat nagy rendelkezésre állású, biztonságos szervereken tudjuk elérhetővé tenni.

 • Informatikai tanácsadás

  Kis- és nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalatok alapján javaslatot tudunk tenni a számítógépes rendszerének legoptimálisabb és legbiztonságosabb kialakítására, üzemeltetésére. Segítünk eligazodni az informatikai rendszerek dzsungelében, hogy Önnek csak a munkájára, feladataira kelljen koncentrálnia.

 • Számítógépes rendszerek értékesítése, bérlése

  Kiválasztjuk és beszerezzük Önnek a legmegfelelőbb számítógépeket, monitorokat, nyomatókat. Telepítjük és beállítjuk úgy, ahogy Önnek szüksége van rá. Olyan garanciális szolgáltatásokat biztosítunk a gyártók segítségével, amivel minimalizálható a számítógép hibákból eredő problémák száma, időtartama.

 • Hálózatépítés, rendszer üzemeltetés

  Ha a szoftver szolgáltatás mellett a hardver problémákkal sem akar foglalkozni, akkor nyugodtan bízza ránk a számítógépes hálózatának, rendszerének kiépítését és üzemeltetését. Olyan informatikai rendszereket, szabványokat használunk, amelynek segítségével a hibákat, rendszerleállásokat minimalizáljuk, kiküszöböljük. Biztonságos munkakörnyezetet biztosítunk, hogy a fogászata a legjobban működhessen.

ARPADENT

Rólunk

Az ARPADENT története 2011-ben kezdődött. Nem úgy keltem fel egy nap, hogy fejlesszünk egy fogorvosi programot. Egy teljesen más ellegű informatikai munkánk során megismerkedtem egy fiatal, ambiciózus fogorvossal, aki a munkája mellett hobbi informatikus volt. Beszélgetéseink közben felmerült, hogy jó lenne, ha végre elkészülne egy olyan fogászati szoftver, amelyet könnyű használni és a fogorvosok is szívesen kattintgatják...
Bővebben

Rendszer bevezetése

Rendszer bevezetése, egy napos oktatás, meglévő adatait migráljuk a rendszerbe*, ingyenesen testre szabjuk a rendszert.

Bővebben
 • Cím
  9025 Győr, Töltésszer u. 3.
 • Telefon
  (30) 988 2674
 • Ügyelet
  8:00 - 20:00 hétköznap