9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az arpadentről

Mi az az ARPADENT

ARPADENT - fogászati és fogorvosi szoftver új generációja

Egy nagyon könnyen használható fogászati praxismenedzsment és egy hatékony marketing fegyver egybegyúrva.
ARPADENT

Egyszerű

Időpont foglalás csak pár kattintással, teljesen kötetlenül.

Biztonságos

A nagyvállalati és pénzügyi szektorokban elvárt minőségű eszközökkel, a legmodernebb hálózatvédelmi és szoftveres megoldásokkal biztosítjuk az adatok védelmét.

Testre szabható környezet

Mindenki egy kicsit másképp csinálja. Nem kell változtatni a megszokott műveleteken, hanem a szoftver alakítható a fogászat és/vagy a fogorvos igényei szerint.

Bővülő - folyamatos fejlesztés

Mi nem állunk le. Vannak már újabb terveink, ötleteink is, de kérjük az ügyfeleinket is az újabb igények megfogalmazására.

Megfizethető, alacsony havidíj

Mi nem egy szoftvert adunk el, hanem egy magas szintű szolgáltatást. Egy fogorvosnak nem kell azzal foglalkozni, mikor romlik el a számítógépe, hogy mindig legyen adatmentése. Amíg mi foglalkozunk a szerverekkel, szoftverekkel, addig a fogorvos pácienseket kezelhet.

Felhő alapú szoftver

Nincs szüksége szerverre, központi adattárra. Csak egy stabil internetkapcsolat és internetes böngészőt futtató számítógép, tablet, okostelefon szükséges a szoftver használatához. Bárhonnan, bármikor elérheti a praxismenedzsment szoftverét.

Személyes kapcsolat

Kimegyünk, megbeszéljük, megcsináljuk. Minket fel lehet hívni, nekünk mailt lehet írni. Segítünk, ha bármilyen kérdés merül fel a programmal kapcsolatban.

A szoftver működését nem mi találtuk ki. Nem mi, informatikusok akarjuk megmondani, hogyan tartsa nyilván a páciensek adatait, hogyan szerkessze a berendelési naptárát. Fogorvosokkal kezdtük el a szoftver tervezését, fejlesztését. Ma már minden fogorvos ügyfelünk egyben a szoftver tervezőjévé is válik. Ha elmondja igényeit, véleményét, mi azt igyekszünk megvalósítani!

Dióhéjban az ARPADENTről