9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Gyakran ismételt kérdések

Elsősorban egy személyes bemutatót javaslunk minden leendő ügyfelünknek. A személyes bemutató alkalmával megismerhetjük az igényeket, és bemutathatjuk a lehetőségeket. Igény esetén természtesen DEMO hozzáférést is tudunk biztosítani, de a fogászati praxismenedzsment rendszer összes lehetőségeinek, funkcióinak kipróbálása elég időigényes feladat.

Az ARPADENT fogászati praxismenedzsment nem egy szoftver, hanem egy szoftver alapú szolgáltatás, amit havi díjas konstrukcióban lehet előfizetni. A havi díjak az Áraink menüpont alatt érhetők el.

Ha van elektronikus formában bármilyen adata, azt megvizsgáljuk, és lehetőség szerint betöltjük az ARPADENT fogászati programba. A legtöbb, ismert fogászati szoftverből már töltöttünk át adatokat a partnereink számára. 

Megbízható internet kapcsolat, és egy normál számítógépre van csak szükség. A számítógépen egy naprakész verziójú böngészőt szoftvert kell csak használni az ARPADENT fogászati szoftver üzemeléséhez.

NIncs korlátozva a számítógépek csatlakozásának száma sem, így a fogászat összes számítógépén használható a rendszerünk.