9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

NAGY HANGSÚLY A BIZTONSÁGON

2015. 09. 30. - Tippek

 A biztonságot védett szervereink és a folyamatos, titkosítással ellátott biztonsági mentések garantálják.


 Rendkívüli módon érzékeny információkkal, személyes adatokkal dolgozunk, ezért az ARPADENT titkosított SSL csatornán, https-es biztonsági protokollon keresztül érhető el. Így az adatok nagy biztonságban vannak, a böngésző és a szerverek közötti adatforgalom titkos és visszakövethetetlen. 

Az ARPADENT rendszer egy felhő alapú szolgáltatás, sohasem kell telepíteni. Ha egy számítógép meghibásodik, az adatok akkor sem vesznek el. Operációs rendszer függetlenül működik, csak web böngésző szükséges a használatához. Mindig kéznél van, mert így bármelyik, internettel rendelkező számítógépről, eszközről elérhető. A központi kiszolgálást IBM Blade rendszer és IBM storage biztosítja. A hálózati kapcsolatokat és a hálózati határvédelmet Cisco eszközök biztosítják. Minden eszköz redundáns, így a hardver hibából eredő kiesés gyakorlatilag nem fordulhat elő. A tárolt adatokat titkosított adatbázisokban tároljuk. Az adatbázisokról, adatfájlokról naponta többször biztonsági mentés készül. A biztonsági mentéseket egymástól földrajzilag is különböző helyeken tároljuk.  

 Az ARPADENT rendszer kiszolgáló eszközei egy nagy és biztonságos szerverközpontban vannak elhelyezve, 24 órás technikai és biztonsági felügyelet mellett. 

A felhő alapú megoldásnak köszönhetően az ARPADENT rendszer mindig friss lesz, az aktuális frissítéseket automatikusan telepítjük, legyen az új funkció, hibajavítás vagy jogszabály miatti változás. 

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT