9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Koronavírus járvány miatti új ARPADENT funkció

2020. 03. 16. - Hírek

COVID-19 - Ajánlások az ARPADENT rendszerben a koronavírus járvány miatti leállások miatt

A koronavírus járvány miatt egyre több partnerünk függeszti fel illetve korlátozza a fogászati ellátást. A helyzet miatt szükséges a páciensek értesítése. A berendelési időpontok törlése nem a legjobb megoldás, mivel a járványügyi helyzet megoldása után új időpontokat kellene adni az így lemondott pácienseknek.  

Reagáltunk erre a problémra is, és kiemelten kezeltünk a helyezetet. Létrehoztunk egy új berendelési időpont státuszt, amivel meg lehet jelölni a fogászat által lemondott időpontokat. Emellett érdemes a berendelési időpont megjegyzésébe is létrehozni egy ráutaló szöveget, pl. koronavírus járvány miatt visszamondva. 

Az ARPADENT fogászai rendszer lehetőséget biztosít a páciens modulban szűrni ezekre az időpontokra, így miután elül majd a vihar, könnyen be lehet azonosítani azokat a pácienseket, akiket meg kell keresni új időpontok kapcsán. 
Természetesen az automatikus értesítések (E-mail, SMS) is figyelembe fogják venni ezt az új státuszt, és nem fognak a páciensek valótlan üzeneteket kapni a fogászattól.

Az új fejlesztés mellett természetesen a rendszerben elérhető hírlevél küldő funkcióval is lehetőség van a páciensek értesítésére. Érdemes elküldeni pácienseknek a tervezett változásokat.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT