9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Ingyenes adatmigráció az ARPADENT fogászati szoftver bevezetésénél

2019. 09. 30. - Hírek

ŐSZI AKCIÓ FOGÁSZATOK SZÁMÁRA

Rendkívüli lehetőséggel igyekszünk segíteni a leendő fogászati ügyfeleinket a gördülékeny váltásra!

Egy új rendszer indításakor szükség lehet adatok átemelésére a korábbi rendszerből. Ezen adatok átemelése ugyancsak munka árán valósulhat meg, így ez is pénzbe kerülhet. Itt pácienstörzsről, elvégzett kezelésekről, kiadott ajánlatokról, időpont foglalásokról, pénzügyi adatokról, és egyéb historikus adatok átemeléséről is szó lehet.
2019. november 30-ig szerződő ügyfeleinknél a korábbi rendszereikből (legyen az bármelyik ismert vagy kevésbé elterjedt fogászati szoftver) INGYEN végezzük el az adatmigrációt. Az elmúlt években szinte az összes fogászati rendszerből jöttek át hozzánk kisebb, nagyobb fogászatok, fogászati klinikák, így már elég nagy tapasztalatunk van az adatmigrációban is. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és igény esetén helyszíni bemutatón avatjuk be az ARPADENT fogászati szoftver részletgazdag funkcióiba! Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a szoftverünket már régóta használó fogorvosokkal is összekapcsoljuk, akiktől direkt véleményt kaphat a rendszerünkről, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásainkról.

Akció feltételei:
Az akció 2019. november 30-ig megkötött szerződések esetén érvényes. Az adatmigrációt csak elektronikus formátumban átadott, adatbázis struktúrájú adatcsomaggal tudjuk vállalni. A korábbi szoftverből történő adatmentést a szerződő partnernak kell biztosítania.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT