9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az e-Azonosítás szolgáltatáshoz szükséges CVCA tanúsítvány frissítése.

2021. 11. 02. - Hírek

Tájékoztató az eSzemélyi igazolványokon található CVCA tanúsítvány frissítéséről

Biztonsági okokból a CVCA tanúsítványt időközönként szükséges megújítani. A CVCA Hatóság (Magyarországon a Belügyminisztérium) saját eljárásrendje szerint nagyjából három évenként rendszeresen és tervezetten végrehajtja a megújítást. A megújítás az eSzemélyi Kliens használatával biztonságos módon, a normál használatba építve automatikusan megtörténik, de az állampolgár közreműködése is szükséges hozzá. Az állampolgárok számára a frissítés az eAzonosítás szolgáltatás első igénybevétele során több lépésben kerül végrehajtásra,. A frissítési lépések egyértelműek és informatívak, vezetik az állampolgárt a megújítás során. A frissítés sikeres lefutását követően nincs további teendő.

Az eSzemélyi kliens automatikusan felismeri a lejárt tanúsítvánnyal rendelkező igazolványokat, és végigkíséri Önöket a frissítési folyamaton, mely az alábbi képekre kattintva érhető el. 
Az aktuális frissítés 2021. október 30-ától elérhető, amelyet követően az eSzemélyi Kliens program bejelentkezéskor végre fogja hajtani a szükséges frissítést az érintett állandó, elektronikus tároló elemet tartalmazó személyazonosító igazolvány esetében.

További részletek itt érhetőek el.

CVCA frissítés lépései

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT