9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

ÚJ, A MUNKÁT MEGKÖNNYÍTŐ FUNKCIÓK AZ ARPADENT-BEN (Verzió: 1.1.12)

2016. 11. 16. - Frissítések

Novemberben is újabb lehetőségekkel bővítettük az ARPADENT fogászati praxismenedzsment rendszerünket.

Lebegő ablak a napi munka megkönnyítésére
Egy listában látszanak az adott napi (mindig a mai) időpontok és ott (is) jelölhető a megjött státusz, illetve az is, hogy kezelve van már. A következő képekkel mutatjuk be a funkciót:
 

 

  • Kék, akinek ma berendelése van, de még nem érkezett meg.
  • Zöld, aki már megérkezett.
  • Szürke, akinek már megtörtént a kezelése, azaz készen van.
  • Piros, aki nem érkezett meg.


Fog történt (history)
Készítettünk egy új, a beállításokban bekapcsolható funkciót, ami a Karton modulban egy fogra rámutatva tooltip-ben vagy a páciens választó alatt felsorolja az adott fog történetét (kezeléseket, státusz felvételeket egyaránt).

Hídtagok vizualizációja
Kérésre megoldottuk, hogy az egyben kialakított hídtagokat a fogsoron összekötve mutatjuk.

Elvégzett kezeléseken orvos módosítása
Többször jött felénk olyan kérés, hogy egy-egy korábban már elvégzett kezelést át kellene sorolni másik orvoshoz, mert rosszul lett rögzítve. Ezt korábban nem engedtük már módosítani a rendszerben, de most készítettünk egy olyan funkciót, ami jogosultáságtól függően engedélyezi az elvégezett kezelésen az orvos módosítást.

Röntgen képek összehasonlítása
Ha benne vagyunk egy adott beteg kartonjában, akkor láthatunk több fotót is, ami az elmúlt hónapokban készült. Sokszor szükség van arra, hogy mondjuk egy januári röntgenfelvételt összehasonlítsunk egy mostanival. Elkészítettünk egy olyan lehetőséget, amivel  két fotót ki lehet jelölni, majd  a két képet ki lehet tenni a "Megjelenítés" gombbal egy képernyőre úgy, hogy 50-50%-ot foglalnak el a képernyőből. Az egér görgetésével bele lehet nagyítani a röntgenekbe, illetve mozgatni is lehet őket.

Páciens berendeléseinek gyors elérése a naplóban
A kiválasztott páciens berendelési időpontjait egy lebegő listában gyorsan elő tudjuk hozni. A naplóban a páciens kiválasztás után bal oldalon megjelenik egy szürke, emberi alakot formázó gomb, amire rákattintva bal szélről "beúszik" egy lista. A következő képen látható a megjelenítés módja:

 

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT