9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Tavaszi frissítés az ARPADENT fogászati praxismenedzsment rendszerben (verzió: 1.1.14)

2017. 03. 21. - Frissítések

A tavasz közeledtével mindenki aktívabb lesz kicsit, nincs ez másképp velünk sem. Újabb tapasztalatok hatására és új partnereink igényeit teljesítve újabb frissítéseket kapott az ARPADENT fogászati szoftver.

Információ az ARPADENT frissítésekről
Észleltük, hogy nem mindenki kapja meg információkat az új frissítéseinkről. Ezért készítettünk egy új megoldást, amivel a fogászati program belépési képernyőjén mindig megjelenik a legújabb frissítésekről szóló blog bejegyzés kivonata. Innen át is lehet ugrani a publikus weboldalunkra, ahol a blog részben minden fontos információ megtudható az ARPADENT fogászati szoftverről. 

Vizualizáció bővítés
A kéréseknek megfelelően újabb vizualizációkkal bővítettük a rendszert. Új, egyedi megjelenítést kapott többek közt a granuloma, ciszta, retrogard gyökértömés és az impactált fog is.  Az ideiglenes tömésnek és gyökértömésnek is új színt adtunk a jobb megkülönböztetés miatt.

Teszt páciens problémája
Szinte minden fogászati partnerünk létrehozott már egy-két teszt pácienst, hogy a rendszer funkciót, lehetőségeit velük próbálják ki. Önmagában ezzel nincs is probléma, viszont a kimutatásokat, elszámolásokat is befolyásolják. Létrehoztunk egy új paramétert a rendszerben, amivel ezeket a „nem valós” pácienseket teszt páciensként jelölhetjük meg. Továbbra is minden modulban, funkcióban használhatók maradnak, de a kimutatásokat, statisztikákat nem fogják már torzítani. 

Tervek másolása, szerkesztése
Továbbfejlesztettük a tervezés modult is. Mostantól már lehet meglévő terveket, ajánlatokat másolni, amivel nagyon megkönnyítettük az ajánlatok alternatíváinak elkészítését.  Az újabb fejlesztéssel megoldottuk, hogy már a tervek tételeihez is lehet egyedi megjegyzéseket fűzni, illetve az üres fázisokat már ki is lehet törölni.

Importált kezelések szerkesztése
Más rendszerekből átvett fogászati kezeléseket utólag már nem engedtük szerkeszteni. Ezen most változtattunk és megoldottuk, hogy ezeket a kezeléseket is lehessen módosítani, így a korábban tévesen rögzített  kezeléseket ki lehet javítani.

Páciensek szűrése
Bővítettük a páciensek szűrésésnek lehetőségét. A személyes adatok, illetve a berendelések és elvégzett kezelések mellett mostantól már a kiadott tervekre, ajánlatokra is lehet szűrni. Ezzel még hatékonyabbá válik a páciensek marketing jellegű elérése.

Számla sztornózás
Új fejlesztésünkkel megkönnyítjük a téves számlák sztornózását. Eddig csak a számlázó rendszerben lehetett egy adott számlát sztornózni, viszont most már az páciens pénzügyi adatlapjáról is elérhető ez a funkció. Természtesen ez a lehetőség is paraméterrel állítható, így csak az ronthat le számlákat, akinek erre lehetősége van.

Kimutatások modul tuningolása
A kimutatások modulon is végeztünk pár módosítást. Paraméterekkel kikapcsolhatóvá tettük a már nem aktív orvosok kimutatásokban történő megjelenítését. Ehhez hasonlóan kikapcsolható az is, hogy az adott kimutatásban ne látszódjanak azok a tételek, amelyeknek nincs értéke a adott szűrési feltételek alapján. Emellett továbbfejlesztettük a kimutatások nyomtatási lehetőségét is.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT