9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Megjöttek az ARPADENT első őszi fejlesztései (verzió: 1.2.0)

2017. 09. 29. - Frissítések

Továbbra sem ülünk a babérjainkon, ismét megannyi új funkcióval, néhány javítással, kozmetikázással  fejlesztettük tovább az ARPADENT fogászati szoftvert.

Páciensek hozzárendelése betegszervezőkhöz
Bevezettünk a betegszervező fogalmát a rendszerünkbe. Ez annyit jelent, hogy a pácienseinket be lehet sorolni ún. menedzserekhez, akiket más néven betegszervezőnek, idegenvezetőnek, vagy akár kapcsolattartónak is nevezhetünk. A lényege az, hogy ezáltal egy újabb tulajdonság alapján kategorizálhatjuk a pácienseinket. Ezzel a besorolással azt is megoldhatjuk, hogy a menedzserek is akár be tudnak lépni a rendszerbe, és a hozzájuk besorolt páceinsek megfelelő jogosultsággal adatait láthatják illetve szerkeszthetik.

Kezelések megnevezésének bővítése
Kérésre bővítettük a kezelések megnevezésének karakterhosszát. Mostantól 500 karaktert lehet használni az elnevezésekben.

Páciens modul szűrési lehetőségeinek bővítése
A fejlesztések során újabb mezőkkel bővült a páciens adatlap, így szükség volt a szűrési paraméterek bővítésére is. Most már minden páciens adatra lehet szűrési feltételt beállítani.

Sztornó lehetőség kiemelése
A páciens adatlap pénzügy fülén van lehetőség korábban elkészített számlák sztornózására. Ezt a funkciót kevesen "találták" meg, így egy kicsit módosítottunk a vizuális megjelenésén. 

"Honnan jött" a páciens
A páciens adatlapra felkerült egy új mező, ahova megadható, hogy a páciens honnan jött, hogyan szerzett tudomást a rendelőnkről. A megadott adatokra szűrést is be lehet állítani, így később meg tudjuk nézni, mely marketing csatornák a leghatékonyabb számunkra.

Páciensek kezeléseinek megjelenítése
A páciens adatlap kezelések fülén korábban csak egy kis ikonnal mutattuk a kezelést végző orvost. Kérés volt, hogy ezen változtassunk, így most már az orvos nevét is ki tudjuk írni a kezelések mellé. Ezen kívül kibővítettük még egy mezővel a listát. A kezelések árát is mellé tudjuk írni, így már nem csak a pénzügy fülön lehet ezeket nyomon követni.

Új kimutatás típus
A kimutatásokat is bővítettünk. Elkészült egy olyan teljesítmény riport, amivel a fogászat, az orvosok teljesítménye részletesen kimutatható. A lekérdezhető dimenziók bővítésével a "legtöbbet költő" páciensek is kilistázhatók.

Vizualizációk bővítése
Sokan kérték, így megcsináltuk az újfajta korona vizualizációkat. Most már a "normál" korona mellett ideiglenes, fémkerámia, préskerámia és cirkon koronákat is lehet más-más vizualizációval jelölni.

Páciensek elérhetőségi adataihoz való hozzáférések korlátozása
Létrehoztunk olyan jogosultsági paramétereket, amelyek segítségével a páciensek elérhetőségi adatait (cím, telefon, email) korlátozni lehet.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT