9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Egyedülálló funkció a fogászati szoftverek piacán - parodontális státusz

2020. 01. 13. - Frissítések

Parodontális státuszlap (Periodontal Chart)

Kezdjük az új évtizedet egy igazi újdonsággal! Parodontológusok kérésére elkészítettük az ARPADENT fogászati szoftver újdonságaként a parodontális státusz rögzítésére szolgáló funkciót. Ezentúl az ARPADENT rendszert használó parodontológus fogorvosoknak nem kell mindenféle jegyzeteket készíteniük, hanem rendkívül gyorsan rögzíthető a páciensek parodontális állapota.

Kérdezhetik páran, mi ebben a nagy hír? Egyrészt az, hogy jelen pillanataban a magyarországi piacon elérhető fogászati szoftverek közül egyikben sem lehet ilyen módon parodontális státuszt rögzíteni. Másrészt az a nagy dolog ebben, hogy ezt a funkciót minden ARPADENT-et használó fogászat ingyenesen elérheti, mivel közvetlenül része lett a fogászati karton modulnak.  Ki tudja ezt utánunk csinálni?!

A parodontális státuszlap segítségével a következő adatokat rögzítheti: fogmozgathatóság, furkáció-érintettség, ínyrecesszió (mm), tasakmélység. A piros vonal a marginális gingiva lefutását jelöli. A kék vonal a klinikai tapadási magasság szintjét jelzi (a tasak legmélyebb pontja). A két vonal közötti kékkel satírozott terület, mely a tasakmélységet reprezentálja, automatikusan jelenik meg az adatok beírásával.

A kitöltött parodontális státusz mentésre kerül a páciens adatai közé, és később bármikor visszanézhető. Nyomtatott formában is kiadható a páciensek részére. A korábbi parodontális státusz állapot felhasználható egy új státuszfelvétel esetén, így téve egyszerűbbé az adatfelvétel.

Ha szeretné kipróbálni a parodontális státusz felvételi lehetőséget, és a többi funkcionalitást, keressen bennünket és segítünk!

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT