9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az iskolakezdésre az ARPADENT is egy osztállyal feljebb lépett (Verzió: 1.1.10)

2016. 09. 16. - Frissítések

A nyár az ARPADENT házatáján nem a lazításról, hanem a még intenzívebb munkáról szólt. Meghallgatjuk és rögzítjük a felhasználói visszajelzéseket, javaslatokat és ennek hatására egy nagyobb csomagot pipálhatunk ki a feladatlistánkról.  Végül az iskolakezdésre  egy osztállyal feljebb lépett az ARPADENT fogászati szoftver.

Egy fogászat több számlázóval
Nagy igény volt erre, hiszen Magyarországon vagyunk, ahol mostanában mindenféle női nevekkel illetjük az adózási lehetőségeket. Ezzel a fejlesztésünkkel megoldottuk, hogy egyszerre több, akár különböző számlázási rendszert lehessen bekötni egy fogászathoz. Lehetőség van a számlázás előkészítésekor kiválasztani, hogy melyik számlázóval történjen az adott számla kiállítása, de arra is van mód, hogy adott felhasználóknak alapértelmezetté tegyünk egy számlázó megoldást. Ennek a funkciónak azok a fogászatok örülnek a legjobban, ahol a fogorvosok vállalkozóként dolgoznak. 

Képek modul: direkt letöltési lehetőség
Időnként szükség van a képek modulba feltöltött röntgeneket, fotókat letölteni a számítógépre. Ehhez készítettünk egy egyszerű megoldást. Az adott képre mutatva a kép jobb alsó sarkában megjelenik egy letöltést jelző ikon (lefelé mutató nyíl). Erre kattintva a böngészőnek egy direkt linket adunk vissza, aminek hatására az adott kép megnyílik egy másik ablakban, ahonnan már a "Kép mentése másként..." menüponttal le tudjuk menteni.

Nyomtatott ajánlatok megtekintése funkció
A Karton modulban a tervek, ajánlatok létrehozásakor lehetőségünk van a ezeket kinyomtatni. Ha időközben egy már kinyomtatott terven módosítunk valamit, de még is meg akarjuk nézni, hogy mit nyomtattunk ki a páciens számára, akkor ezt most már meg tudjuk tenni. A Karton modulban a terv szekciónál a "Továbbiak"-ra kattintva megjelenik egy kis menü, ahol ki tudjuk listázni a nyomtatott ajánlatokat és szükség esetén le is tudjuk tölteni.

Elmúlt napok kezeléseinek módosítása
Van egy olyan védelem az ARPADENT fogászati programban, hogy csak a mai napon elvégzett kezeléseket lehet módosítani. Erre azért van szükség, hogy véletlenül se tudjuk úgy "mellé" kattintani, hogy azzal valamilyen már megtörtént kezelést visszavonjunk. Időnként azért mégis szükség van arra, hogy egy elrontott, de csak később észlelt hibás adatbevitelt módosítsunk. Megcsináltuk, hogy ezt mégis lehessen, de ezt megfelelő jogosultsággal és rendszer beállítással lehet megtenni. Ekkor is rá fog az ARPADENT rendszer kérdezni, hogy biztosak legyünk a szándékban.

Karton kezelésekből árlista exportálása/nyomtatása
Az ARPADENT fogászati szoftverben az elévgezhető kezeléseket minden fogászat a saját kedve szerint szerkesztheti. Ezt mindig aktualizálni fogják, hiszen ez alapján zajlik a Karton modulban a kezelések rögzítése. Ebből következik, hogy a rendszerben lévő kezelések listája, árai mindig frissek lesznek. Ebből jött az ötlet, hogy a Karton kezelések beállításánal egy egyszerű nyomtatási funkcióval  gyakorlatilag azonnal ki lehet nyomtatni az aktuális és firss kelezés árlistát. Sőt, tettünk rá egy exportálási lehetőséget, amivel Excel formátumba is le lehet menteni. Ebből pedig már nagyon egyszerű egy, a weboldalra kirakható árlistát generálni. Mindezt a meglévő nyelveken és a rögzített valutákban is ki lehet nyomtatni illetve le lehet menteni.

MENÜ ráncfelvarrás
A kisebb felbontású kijelzők miatt módosítanunk kellett a menüt emiatt ikonokat vezettünk be a menüpontokhoz. Az ikonokat kiraktuk a menüpont neve elé. A Napló elé egy kis naptár szimbólum, a Karton elé egy kartoték szimbólum, a Képek elé egy fotó szimbólum, a Kimutatásokhoz egy diagram szimbólum, a Páciensek elé egy emberek szimbólum, a Hírlevél elé egy levél szimbólum, a Beállítások elé egy fogaskerék szimbólum került. Vannak priorizált menüpontok, (a Napló és a Karton), aminek mindig kint van az ikonja és a neve.  A nem priorizált menüpontok pedig a felbontás függvényében átalakulnak csak ikonná. 

Karton modul, elvégzett kezelések bővítése
Az elvégzett kezeléseknél mostantól jelöljük a kezelő orvost minden kezelés mellett az orvos színes ikonkájával. A kurzort fölé húzva megjelenik a neve is. Megfelelő jogkörrel rákattintva módosíthatjuk a kezelő orvost. A kezelő orvos megjelenítését egy rendszer paraméter befolyásolja, amit a Beállítások/Rendszer/Karton alatt találunk. "Kezelő orvos megjelenítése - Igen vagy Nem"

Terv/Ajánlat kedvezmény 
Tovább finomítottuk a terv/ajánlat kedvezmény adási lehetőségeit, most már mindenféle kedvezményadási lehetőségnek meg tudunk felelni. Az ARPADENT fogászati praxismenedzsment rendszer is magáévá tette a rezsi csökkentésnél kialakult  kedvezmény megjelenítési módot, vagyis a dokumentumokon is látszik, hogy mennyi kedvezményt kapott a páciens az adott kezelési tervből. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a kedvezmények minden esetben fokozzák a vásárlási kedvet!

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT