9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az ARPADENT fogászati szoftver tavaszi fejlesztései (verzió: 1.4.5)

2018. 05. 31. - Frissítések

Rengeteg új fejlesztésen dolgoztunk az elmúlt időszakban, hogy még gyorsabban és még kényelmesebb legyen a fogászati adminisztráció az ARPADENT praxismenedzser szoftverrel. Mindenki főzzön le egy kávét, mert hosszú lista következik!

Vizualizációk bemutatatása egy helyen
Készítettünk egy bemutató oldalt, ahol egyszerre láthatóak az ARPADENT fogászati szoftver karton moduljában a fogászati kezelések vizuális megjelenítési formája. Egységes formában megtekinthető, hogy egy adott fogászati kezelésnek milyen vizális jelölés választható ki. Ez a magyarázó oldal a SÚGÓ menüből érhető el.

Facebook integráció
Az ARPADENT rendszerben a pácienseknél megadható már Facebook azonosító. Hogy ennek mi az értelme, az egyenlőre még rejtély, de hamarosan ez is ki fog derülni. Addig is érdemes gyűjteni a Facebook azonosítókat.

Születésnapi üdvözlet
Bővítettük a rendszerünk automatikus értesítéseit. Aki szeretne a pácienseinek kicsit kedveskedni, vagy éppen a fogászati marketing tevékenységébe szertné beilleszteni a születésnapi megszólítást, annak érdemes bekapcsolni ezt a funkciót. Ha a páciensnek ismert a születési ideje, és vállalta, hogy értesítéseket küldjünk neki, akkor az ARPADENT fogorvosi rendszer képes a páciens születésnapján pár kedves sort kiküldeni. Természtesen a kimenő levél tartalma a szokásos módon könnyedén módosítható, így bármilyen fogászati marketing tevékenységhez egy kiváló lehetőség. .

Bemutatkozik a dokumentumtár 
Létrehoztunk egy dokumentumtárat az ARPADENT fogorvosi szoftverben. A célunk, hogy olyan felületet biztosítsunk a fogászati praxismenedzsment számára, hogy a fogászati szakellátás során a páciensek irányába kiállított dokumentumok, nyilatkozatok egy központi felületről kerüljenek kiadásra, és ezek kitöltése lehetőleg automatikus legyen. A fogászati szoftverben rögzített páciensek adatainak felhasználásával minden egyes dokumentum, nyilatkozat automatikusan kitölthető, ha ezek a dokumentum minták bekerülnek az ARPADENT rendszerbe.
A dokumentumtárban kétféle dokumentum kezelhető. Le lehet tölteni Microsoft Word, illetve Adobe PDF formátumú fájlokat. Természetesen ahhoz, hogy automatikusan kitölthetőek legyenek a dokumentumtár mintái, megfelelően elő kell készíteni a fájlokat. Ezt akár a felhasználók is megtehetik, ehhez a megfelelő segédlet rendelkezésre áll szoftverünkben. További fejlesztések, új megoldások is várhatóak a dokumentumtár terén, amiről a szokásos módon tájékoztatást fogunk adni.

Kérdőívek az ARPADENT fogászati szoftverben
Jelentős újdonsággal bővítettük a rendszerünket. A dokumentumtár segítségével összeállítható tetszőleges számú kérdőív, amelyek alkalmasak például anamnézis lap kitöltésére is. Ezeket a kérdőíveket akár a kezelést megelőzően email formában ki lehet küldeni a páciensnek, vagy a kezelést megelőzően például egy tablet segítségével a várakozási idő alatt kitölthetik. 

Azonos nevű páciensek keresése
Kiegészítettük az ARPADENT fogászati rendszert egy új funkcióval, ami segíti a felhasználókat abban, hogy ugyanazt a pácienst ne rögzítsék be kétszer az adatbázisba. A rendszerfunkció bekapcsolása után új páciens nevének megadása után egyből jelzi a rendszer, ha már létezik ilyen nevű felhasználó. Ha beigazolódik a rendszer találata, és tényleg ugyanarról a páciensről van szó, akkor a 'Kiválaszt' gomb segítségével rögtön betölthetjük az adatait. Ha mégis új a páciens, akkor a 'Bezár' gombbal el lehet tüntetni a listát, és lehet folytatni az új páciens adatainak kitöltését.

Várólista a páciensek időpont igényléséhez  
Több fogászat is küzd azzal a problémával, hogy olyan sokan jelentkeznek hozzájuk időpontért, hogy már csak több hétre, hónapra előre tudnak időpontot adni. Ez azért jelent problémát, mert akár a páciens elvesztését is okozhatja, ha nem tudják időben ellátni, és ezért új fogorvost keresne. Ennek hatására fejlesztettük ki a várólista kezelést az ARPADENT fogászati ügyfélnyilvántartó rendszerben. A várólista segítségével van esély arra, hogy a több hetes, hónapos időpont foglalásokat adott esetben előbbre lehet hozni. Ez a páciens számára is egy fontos szempont, illetve a fogászat számára is remek megoldás, hiszen így a lemondott időpontokat is nagyobb eséllyel lehet feltölteni, és ezzel növekszik a fogorvos hatékonysága.   

Berendelési sablonok a naplóban
Azon fogászatok, akik használják a 'Kontroll visszahívás' funkciót, és emellett az időpontjaik több hétre előre telítettek találkozhattak már azzal a jelenséggel, hogy a páciens a kiküldött értesítés hatására be szeretne jelentkezni fogászati kontrollra, de csak több héttel későbbi időpontot tud kapni, aminek hatására pedig a páciensnek 'elmegy a kedve' a vizsgálattól. Ennek a jelenségnek a hatására kitaláltunk egy olyan funkciót, amivel a berendelési naplóban előre be lehet jelölni tetszőleges időszakokat, amelyeket fenntartunk a fogászati kontroll vizsgálatokra. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy létre kell hozni úgynevezett berendelési sablonokat, amik a naplóban megjelölik az kontroll vizsgálatra fenntartott időpontokat, amelyeket fenn kívánunk tartani a kontroll vizsgálatokat kérő páciensek számára.

Páciens regisztrálás ideje
Új páciens létrehozásakor az adatbázisban letárolja a rendszerünk a létrehozás pontos idejét. Ezt felhasználva a páciens adatlapján ki tudja jelezni az ARPADENT fogászati szoftver, hogy a páciens mikor került be az ügyfélnyilvántartásba. A létrehozás dátuma abban segíthet nekünk, hogy láthatjuk, melyik időszakban mennyi új pácienst rögzítettünk a rendszerben. Szükség esetén tudunk olyan szűrést csinálni a páciens modulban, hogy kik azok a páciensek, akiket egy meghatározott időn belül hoztunk létre, illetve készíthetünk egy kimutatást is arról, hogy mennyi új páciens hoztunk létre. Egy ilyen kimutatás nagy segítség lehet egy marketing kampány eredményességének ellenőrzésében. 

SMS adminisztráció
Az SMS kiküldés már régóta működik a rendszerünkben, de a kiküldött SMS-ek nyomon követése csak az értesítés naplóban volt elérhető. Most készítettünk egy új funkciót, amelyben az SMS credit felhasználás összesítve is követhető, illetve a felhasználható egyenleg is pontosan  látható.

Tervek automatikus sorszámozása
Készítettünk egy új funkciót, amivel a pácienseknek készített fogászati kezelés ajánlatokat sorszámokkal látja el az ARPADENT rendszer. Továbbra is lehet nevet adni egy-egy tervnek, de emellett egy automatikus sorszám is generálódik mellé, ami egyrészt rákerül a kiadott fogászati kezelés ajánlatra is, másrészt szűrést is lehet végezni a sorszámokra. 

Számlázás előkészítő átalakítása
Megpróbáltuk egy kicsit logikusabbá tenni a számlázást megelőző ablak felépítését. Úgy alakítottuk át, hogy paraméterek, adatmezők olyan sorrendben kövessék egymást, mint ahogy majd a számlán is megjelennek. Ezzel együtt bekerült a tételenkénti számlázás ki-be kapcsolásának lehetősége is, amivel már akár számlánként tudunk váltani aközött, hogy egy tételként vagy tételesen szeretnénk a számlán szerepeltetni a kezeléseket.

Orvos szűrés a naplóban
A berendelési naplóban az orvos választót átalakítottuk. Szükség esetén így lehetőség van orvosra/orvosokra szűrni, azaz az előjegyzési naptárban látható időpontok szűrhető a kiválasztott orvosra. Így aki csak a saját időpontjait akarja látni, az kikapcsolhatja a többi napló bejegyzést.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT