9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az ARPADENT fogászati szoftver május végi frissítése (verzió: 1.1.15)

2017. 05. 31. - Frissítések

Újabb frissítésekkel rukkoltunk elő. Egyre többen álltak elő azzal az ötlettel, hogy a különböző valutákra történő elszámolást megkönnyíthetnék valahogy. Készítettünk egy olyan megoldást, amivel már mindenféle igényt ki tudunk elégíteni. 

Kezelések árai különböző valutákban
Az ARPADENT rendszer már régóta kezeli a különböző valutákat. A korábbiakban ez úgy működött, hogy minden egyes kezelésnek meg kellett adni a forintos árak mellett a használt valutanemekben lévő árait is. Ezt a módszert megőrizve elkészítettünk egy olyan funkciót is, amivel az árakat automatikusan lehet a forintból számolni. Kétféle módszert fejlesztettünk ki. Az egyik esetben az adott valutához fel lehet venni egy fix árfolyam értéket, aminek a segítségével a rendszer kiszámolja a kezelések árát az adott valutában. A másik megoldásként az MNB középárfolyamához tud igazodni a rendszer.

Német egészségpénztári elszámolás
Megoldásra került a német egészségpénztárak által használt kódrendszer kezelésekhez történő hozzárendelése. Ennek hatására az ARPADENT rendszer már képes olyan ajánlatot is előállítani, amivel a németországi páciensek az egészségpénztáruknál engedélyeztetni tudják a fogászati kezeléseiket. 

Grafikai elemek használata az ARPADENT fogászati szoftver által kiküldött email-ekben
A rendszerből nyomtatható dokumentumokat már korábban felvérteztük azzal, hogy logókat, fejléceket vagy más grafikai elemeket el lehessen rajta helyezni. Igényként merült fel, hogy a rendszer által automatikusan kiküldött email-eket is el lehessen látni különböző arculati elemekkel. Ennek hatására megoldottuk ezt, így most már az email-ekben is lehet használni a logókat vagy egyéb grafikai megoldásokat. Beállítani csak mi tudjuk, így ha valaki szeretné kiegészíteni az email-jeti ilyen elemekkel, akkor keressen meg bennünket.

Google Calendar szinkronizáció bővítése 
Eddig csak egy adott székre létrehozott időpontokat tudtuk szinkronizálni a Google Naptárba, de igény volt hogy ezt bővítsük. Elkészítettük azt a funkciót, amivel most már akár az összes székre készített berendelési időpontokat is lehet szinkronizálni a Google irányába.

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT