9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Az ARPADENT fejlesztései januárban (Verzió: 1.1.13)

2017. 01. 27. - Frissítések

Az új esztendőnek mindannyian számos új ötlettel vágunk neki. Éppen ezért már januárban számos fejlesztést végeztünk el, amivel még gördülékenyebbé válik majd az adminisztráció. Mutatjuk mivel bővült az ARPADENT fogászati praxismenedzsment rendszer.

Terv fázisok létrehozása, szerkesztése
Többen jelezték felénk, hogy egy kicsit alakítsuk át a tervezés, ajánlat adás lehetőségeit. Ennek hatására egy nagyot fejlesztettünk rajta. Mostantól egy tervet több fázisra lehet bontani. A fáziskhoz gyógyulási időt, megjegyzést tudunk hozzáfűzni, illetve tetszőlegesen rendezhetjük a fázisok közt a kezeléseket. Ezzel együtt a fázisos tervekhez egy új dokumentum nézetet is terveztünk, így egy több oldalas terv/ajánlat is sokkal átláthatóbbá vált.


Karton kezelések szerkesztése orvos nevében
Több kérés érkezett hozzánk, hogy ha asszisztens felhasználó van bejelentkezve, akkor nem lehet a Karton rendszerben kezeléseket létrehozni. Eddig kartonban kezeléseket csak orvos felhasználónak engedtük rögzíteni, de most már asszisztens is megoldhatja az orvos helyett. Ebben a helyzetben kezelés rögzítése előtt annyival több a feladat, hogy orvost is kell választani. Erre egy nagyon egyszerű felületet alakítottunk ki. Bal oldalon van egy "beúszó" ablak, amin ki lehet választani az orvost.

Direkt kezelésnél eddig a külön felvett kezeléseket külön sorba is jelöltük
Most módosítottunk ezen és az egy napon elvégzett azonos kezeléseket összevontuk egy sorba.

Előleg kezelés mutatása a páciens adatlapon
A páciens adatlapjának Pénzügy fülére készítettünk egy egyenleg jelölést, amivel az kiválasztott páciens előleg befizetései, felhasználásai, illetve az aktuális egyenlege is azonnal látható.

Statisztikai kimutatások bővítése
A kezelések kimutatásában csak az orvosok által elvégzett kezeléseket vettük figyelembe. A rendszerben korábban nemcsak orvos felhasználók rögzíthették a kimutatásokat, így voltak olyan kezelések, amik a kimutatásokban hiányoztak. Ezt javítottuk, most már minden elvégzett kezelés kimutatható, függetlenül attól, hogy ki rögzítette.

Orvos alapértelmezett széke
Most már az orvosoknak kiválaszthatók, melyik széken rendelnek. Ezzel egy olyan Napló nézetet tudunk biztosítani, ahol az orvos csak az őhozzá tartozó berendeléseket láthatja. 

Duplán létrehozott páciensek kezelése
Gyakori hiba, hogy az adatbázisban kétszer sikerül felvenni ugyanazt a pácienst. Készítettünk egy megoldást arra, hogy a duplán szereplő páciensek adatait össze lehessen vonni. Ez a funkció közvetelenül nem érhető el a rendszerben. Ha valaki szeretné használni,  jelezze nekünk!

Fog történt (history)
Módosítottuk a kijelölt fog kezelés történetének megjelenítését. Most már átláthatóbb és ezáltal jobban elkülönülnek a státuszként illetve kezelésként felvett sorok.

Elvégzett kezelések nyomtatása, küldése
Elkészült egy olyan funkció, amivel a kiválasztott páciens összes elvégzett kezelése azonnal nyomtatható vagy email-ben elküldhető.

Böngésző gyorsítótár (cache) kezelése
Ha kiraktunk egy frissítést, akkor az éppen nyitva lévő böngészők nem mindig "vették észre", hogy a szerveren már újabb kód van. Emiatt időnként voltak problémák a megjelenítéssel. Emiatt elkészítettünk egy olyan fejlesztést, amivel jelezni tudjuk a böngészőknek, hogy újra le kell tölteniük a kódot, mert változtak. Ezzel sok furcsaságot el tudunk majd kerülni.

Kimutatások nullás értékeinek mutatásának kikapcsolása
A kimutatásoknál kiraktunk egy kapcsolót, amivel kikapcsolhatjuk azon diagrammok, értékek mutatását, amik amúgy is nullát mutatnának. Ezzel átláthatóbbá válik a kimutatások megjelenítése.

Számlázás előkészítő űrlap mentése
Kérés volt felénk, hogy oldjuk meg a számlázás előkészítő mentését. Ezáltal a munkaszervezésben megoldhatóvá válik, hogy a rendelőben a kezelés elvégzésekor az orvos vagy az asszisztencia beállítja a számlázáshoz szükséges értékeket, kedvezményeket, majd a recepciós a már beállított adatokat előhívja és azok ismeretében viszi tovább a fizetés folyamatát.
  

Mire vár?
Beavatjuk a részletekbe.
Keressen minket!
ARPADENT