9025 Győr, Töltésszer u. 3.

Ügyelet: 8:00 - 20:00 hétköznap

(30) 988 2674

Modern vállalkozások Programja
Vállalkozz digitálsan!

Elindult a GINOP 3.2.2. informatikai pályázat, melynek keretein belül ARPADENT fogászati praxismenedzsment rendszer előfizetésére pályázhat.

  • MODULÁRIS FELÉPÍTÉS: A szoftver különböző részei kikapcsolhatók, ha nincsen rájuk szükség. Ezen felül az ARPADENT a különböző beállítási lehetőségek révén teljesen a fogászat saját igényeire formálható.
  • BÁRHONNAN ELÉRHETŐ: Biztonságos, felhőkörnyezetben futó szoftverünket akár egy mobiltelefonról elérheti. Berendeléseit bárhonnan, akár út közben menedzselheti.
  • MODERN & NAPRAKÉSZ: Folyamatosan fejlesztjük az ARPADENT-et, hogy a lehető legegyszerűbben tudja mindennapos tennivalóit intézni. Szinte mindennapos, hogy az új igényekhez megfelelően bővítjük a szoftvert.
  • RUGALMAS & OLCSÓ: Szoftverünk a végtelenségig skálázható! Az egy fogorvos + 1 székes rendszert és a 10 fogorvos + 20 székes rendszer is nálunk találja meg! És mindez megfizethető áron, költséghatékony havidíjas formában.

A termékhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik!


Regisztrálok a kedvezményért!

Amennyiben kérdése lenne a pályázattal kapcsolatban, írjon nekünk bizalommal a palyazat@arpanet.hu címre!